33 Martijn Bruneel

33 Martijn Bruneel

62 jaar, Deinze, logopedist

Mijn ambitie is samen met alle inwoners van fusiegemeente Deinze-Nevele te zorgen voor een gezonde, veilige, leefbare en aangename woonomgeving met respect voor iedereen. Hiervoor zijn voldoende groen, zuivere lucht, proper water en lawaaiarme (woon)gebieden nodig. Volop kiezen voor wandelen, fietsen, openbaar vervoer en korte keten economie is hier een belangrijke basis voor.

Over de auteur

administrator

1 reactie tot nu toe

Dany SpoorenGeplaatst op10:53 am - apr 2, 2019

Dag Martijn,
Je profiel gevonden met even te kijken op lokaal Groen. Om er te geraken is wel niet zo duidelijk (misschien feedback voor webmaster?). Vermits onze ontmoeting in Brussel is afgelopen met een sisser, stuur ik je via deze weg mijn adres en email, wil je toch eens langskomen voor een babbel of een drankje op een terrasje. Groetjes ook aan Hadewych.
adres:
Tolpoortstraat 133/2
9800 Deinze
GSM 0478 63 14 50

Geef een reactie