30 Katy Degroote

30 Katy Degroote

46 jaar, Sint-Martens-Leerne, medisch afgevaardigde

“De grootste uitdagingen op wereldvlak wil ik lokaal helpen aanpakken: klimaatverandering, verzuring van de oceanen, globalisering, sociale ongelijkheid… Een gezonde planeet begint bij gezonde burgers in een aangename, groene gemeente.”

“Dank en fijn dat u tot hier bent geraakt ! Verder voeg ik er graag aan toe dat ik mama ben van Wout, 6 jaar, nog een belangrijke motivatie om zorg te dragen voor onze planeet, waar ik al lang de schoonheid van bewonder, ook vanachter de lens van een camera. Na mijn humaniora koos ik namelijk voor een opleiding als fotograaf. Daarnaast volbracht ik de opleiding bedrijfstolk Frans, Engels, Spaans omdat ik het belangrijk vond om met veel mensen te kunnen communiceren in deze globaliserende samenleving.

Tijdens mijn huidig werk als medisch afgevaardigde kom ik veelvuldig in contact met artsen, apothekers en ontmoet ik vaak zieke mensen waarbij ik merk dat ‘gezond zijn’ het belangrijkste is dat men heeft en dat je dit soms pas helaas beseft als het er niet meer is; dit geldt ook voor onze planeet. Laten we er samen aan werken? Uw reactie, mening of suggesties zijn welkom, hier of persoonlijk via katy.degroote@gmail.com

Over de auteur

administrator

Geef een reactie