02 Dirk Stroobandt

02 Dirk Stroobandt

46 jaar, Petegem, professor burgerlijk ingenieur

Met blijvend enthousiasme ga ik voor een bruisende stad waar mensen voor elkaar en hun omgeving zorgen. Een stad waar de zorg voor mens en milieu centraal staat, met 17 deelgemeenten die elk hun eigenheid kunnen behouden maar tegelijkertijd kunnen genieten van de aandacht van het volgende bestuur om de deelgemeente leefbaar te houden voor fietsers en wandelaars. Kies samen met mij voor een menselijke, eerlijke en gezonde stad.

Over de auteur

administrator

1 reactie tot nu toe

Philippe ReynaertGeplaatst op11:44 am - sep 21, 2018

Dag Dirk,
Ooit was ik, voor Aalst-Oudenaarde, regionaal medewerken bij AGALEV.
Weet je nog? ­čÖé
Mijn zoon woont in Landegem, Nevele en heeft een zwaar idiologisch probleem.
Hij probeerde al een paar keer contact te leggen met iemand van groen maar dat lukt blijkbaar niet.
Door mijn toedoen is zijn probleem nu helemaal uit de hand aan het lopen.
Ik geef je graag telefonisch wat meer uitleg.
Er zou met name een bord van groen in zijn voortuin moeten komen.
Kan je mij eens bellen op 0476 77 67 65.
Alvast heel erg bedankt.
Groetjes,
Philippe

Geef een reactie